Vodastop Integra

vodastop logo integra

Protipoplavne pregrade za popolno zapiranje vhodov.
 
Integralne pregrade uporabljamo za popolno zaporo vseh nižje ležečih stavbnih odprtin in zaščito prostorov pred poplavami.
Pregrade integra so zasnovane tako, da zagotavljajo tesnjenje po celotnem obodu odprtine. Zapore so opremljene s posebnimi tesnili in okvirjem, ki učinkovito skrbi za stabilnost celotnega sistema.
Uporabljajo se za zaščito vrat, oken, odtočnih lijakov in drenažnih rešetk. Namestimo jih lahko pokončno ali ležeče. V primeru ležeče montaže, na primer za drenažne rešetke, uporabimo tudi okvir iz nerjavečega jekla v obliki črke Z.


slika za besediloPreprosta in hitra namestitev
 
Ekskluzivni sistem EasyStop omogoča hitro in pravilno namestitev protipoplavne pregrade. Poseben sistem, ki pregrado s pomičnim delom imobilizira, omogoča raztezanje in pritisk tesnil, ter zagotavlja vodoneprepustnost. Namestitev pregrade ne zahteva posebnih znanj in spretnosti, enako preprosta je tudi za odstranitev in shranjevanje.
 
Možna tudi izdelava protipoplavnih vrat in protipoplavnih vhodov iz posebnih aluminijastih lamel, povezanih s profilom in močnimi tečaji, ki omogočajo 180-stopinjsko odpiranje.

CERTIFIKAT VARNOSTI