Vodastop modular

Vodastop modular


Lamelna protipoplavna zaščita s stranskimi aluminijastimi vodili in kompresijskimi ročaji. Sistem modular uporabljamo za zaščito širših odprtin kot so; industrijska vrata, vhodi na dvorišča, bregovi rek, parkirna območja…Acquastop - Paratia Modular from BRAND-ON on Vimeo.

 

Postavitev sistema modular potrebuje dve fiksno montirani stranski vodili in kompresijska ročaja. Stranska vodila so opremljena tudi s pokrovom za zaščito tesnil. V primeru neporavnane ali grobe talne površine (asfalt, tlakovci..) je priporočljiva uporaba posebnega talnega profila, kateri omogoča pravilno delovanje sistema. Višina posameznih lamel je 200 mm, v širino pa jih poljubno odrežemo na podlagi posameznega primera. Za varovanje širših območij lahko uporabimo tudi vmesne snemljive stebre, ki omogočajo zelo hitro postavitev v primeru alarma.


Certifikat varnosti:

Protipoplavne zaščite Vodastop so varne in zanesljive, kar je rezultat dolgotrajnega spremljanja in neprestanih izboljšav izdelka. Učinkovitost proizvoda je bila potrjena s testiranjem.

Na mednarodnem inštitutu so izvedene simulacije uporabe v ekstremnih pogojih dale vzpodbudne rezultate. Na razpolago je dokumentacija iz več kot 10-ih testiranj različnih modelov in dimenzij protipoplavnih zaščit Vodastop.